facebook pixel 1

PROIZVODI

Kao jedna od vodećih evropskih semenskih kompanija na međunarodnom tržištu, radimo u blizini našeg ekosistema, stvarajući i obezbeđujući prilagođena i održiva rešenja za seme za više useva koja stvaraju dodatnu vrednost za proizvođače tokom cele godine.

Lidea poljoprivrednicima nudi više od 60 useva, koji se sastoje od više od 500 sorti kukuruza, suncokreta, žitarica slame, uljane repice, soje, sirka, mahunarki, krmnog i biljnog pokrivača. Lidea razvija sorte koje su pažljivo prilagođene potrebama farmera i različitim prodajnim mestima (visoka koncentracija hranljivih materija, bogata uljima, bogata proteinima, itd.).

Ova raznolikost semena omogućava svakoj farmi da optimizuje svoju profitabilnost i poveća prinose. Asortiman Lidea omogućava postavljanje međukulture i plodoreda koji odgovaraju vašim agronomskim i ekonomskim ciljevima.

Sa godišnjom investicijom od više od 34 miliona evra u istraživanje i razvoj, Lidea nudi kompletan i diferenciran asortiman semena za odgovore na nove izazove sa kojima se suočavaju farmeri i društvena očekivanja. Lidea nudi širok spektar rešenja za visokokvalitetnu hranu i stočnu hranu, bilo putem konvencionalne ili organske poljoprivrede, ili da odgovori na izazove novih tržišta kao što je bioenergija.

Otkrijte naš asortiman proizvoda i inovativnih rešenja.