facebook pixel 1

Kukuruz BIO

Kompletan asortiman hibrida kukuruza visokih performansi.

Kukuruz

Kompletan asortiman hibrida kukuruza visokih performansi koje nudi Lidea pruža savršen odgovor na tehničke i ekonomske izazove sa kojima se suočavaju uzgajivači i stočari.

Sa više od 100 hibrida kukuruza koji se prodaju širom sveta, Lidea nudi jedan od najkompletnijih asortimana na tržištu u segmentima žitarica, stočne hrane i biogasa.
Sa 3 miliona prodatih doza kukuruza 2020. godine, Lidea je 5. najveća kompanija za seme kukuruza.

U 2012, nakon više od 10 godina istraživanja, Euralis je lansirao novu, originalnu genetsku porodicu: Tropical dent® kukuruz. Upotreba takvih genetskih izvora visokih performansi u kombinaciji sa poznatim germplazmama stvara efekat heterozisa za bogat izbor varijeteta. Tri ključna kvaliteta koja proizilaze iz ovakvog heterozisnog efekta su – prinos, stabilnost i otpuštanje vlage.

TEHNOLOGIJE U PROIZVODNJI

 

  • CACTUS: ODGOVARAJUĆI HIBRID U STRESNOJ SITUACIJI  
    Oznaka “CACTUS” ukazuje na hibride kukuruza koji štedljivo troše vodu. To će pomoći poljoprivrednicima da donesu pravu odluku!
  • TROPICAL DENT: PERFORMANSE I STABILNOST U SVIM USLOVIMA 
    U istočnoj Evropi, Ukrajini i Rusiji, uzgajivači se koncentrišu na najefikasniji materijal u uslovima sa niskim potencijalom, gde su voda i toplotni stres najveći limiti. Zatim se stvaraju hibridi koji kombinuju ove dve osobine i nude visoke prinose u svim uslovima.
  • BOOST & GO: KORISNA REŠENJA ZA ODRŽIVU ZAŠTITU SEMENA
    Skup 4 rešenja koja stvaraju kumulativni efekat u različitim fazama razvoja biljke.