facebook pixel 1

Кукуруз

Комплетан асортиман хибрида кукуруза високих перформанси.

Комплетан асортиман хибрида кукуруза високих перформанси које нуди Lidea пружа савршен одговор на техничке и економске изазове са којима се суочавају узгајивачи и сточари.

Са више од 100 хибрида кукуруза који се продају широм света, Lidea нуди један од најкомплетнијих асортимана на тржишту у сегментима житарица, сточне хране и биогаса.
Са 3 милиона продатих доза кукуруза 2020. године, Lidea је 5. највећа компанија за семе кукуруза.

У 2012, након више од 10 година истраживања, Euralis је лансирао нову, оригиналну генетску породицу: Tropical dent® кукуруз. Употреба таквих генетских извора високих перформанси у комбинацији са познатим гермплазмама ствара ефекат хетерозиса за богат избор варијетета. Три кључна квалитета која произилазе из оваквог хетерозисног ефекта су – принос, стабилност и отпуштање влаге.

ТЕХНОЛОГИЈЕ У ПРОИЗВОДЊИ

 

  • CACTUS: ОДГОВАРАЈУЋИ ХИБРИД У СТРЕСНОЈ СИТУАЦИЈИ  
    Ознака „CACTUS” указује на хибриде кукуруза који штедљиво троше воду. То ће помоћи пољопривредницима да донесу праву одлуку!
  • TROPICAL DENT: ПЕРФОРМАНСЕ И СТАБИЛНОСТ У СВИМ УСЛОВИМА 
    У источној Европи, Украјини и Русији, узгајивачи се концентришу на најефикаснији материјал у условима са ниским потенцијалом, где су вода и топлотни стрес највећи лимити. Затим се стварају хибриди који комбинују ове две особине и нуде високе приносе у свим условима.
  • BOOST & GO: КОРИСНА РЕШЕЊА ЗА ОДРЖИВУ ЗАШТИТУ СЕМЕНА
    Скуп 4 решења која стварају кумулативни ефекат у различитим фазама развоја биљака.

ПОЧЕТНА
 

ОСТАЛИ ПРОИЗВОДИ:
 

СУНЦОКРЕТ

СТРНА ЖИТА

УЉАНА РЕПИЦА

СОЈА

СИРАК